První písmeno názvu:
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Hlíva JACK HLÍVÁK pro děti tbl.60+3D mořský svět - příbalový leták

Hlíva JACK HLÍVÁK pro děti tbl.60+3D mořský svět Doplněk stravy

Hlíva JACK HLÍVÁK pro děti tbl.60+3D mořský svět

**Silná imunita pro každý den.**

Unikátním složením, který obsahuje beta-glukany z hlívy, extrakt z rakytníku, nukleotidy, jód, selen a další vitaminy, se Hlíva ústřičná PRO DĚTI s Rakytníkem JACK HLÍVÁK stává jedinečným doplňkem stravy na českém trhu.

Dárek: 3D vystřihovánky – Mořský svět

  • přispívá k normální funkci imunitního systému (selen, B6, B12) a normálnímu růstu dětí (jód)
  • dále přispívá k udržení normálního stavu kostí (D3) a přirozenému energetickému metabolizmu (jód)
  • podporuje přirozenou činnost nervové soustavy (B6)

Imunit Hlíva ústřičná PRO DĚTI s Rakytníkem JACK HLÍVÁK je doplněk stravy se sladidly, který byl vyvinut dle posledních poznatků moderní farmacie. V ústech volně rozpustné tablety mají příjemnou chuť lesní jahody a každá tableta obsahuje vyváženou kombinaci vybraných přírodních látek s důrazem na používání výhradně přírodních barviv.

Kromě vitaminů B12 a B6, které přispívají k normální funkci imunitního systému a činnosti nervové soustavy, obsahuje také vitamin D3, který je prospěšný pro normální vstřebávání vápníku a fosforu. Zároveň díky obsaženému selenu přípravek posiluje obranyschopnost organizmu a díky jódu zajišťuje i normální růst dětí.

Dávkování: Dětem se doporučuje užívat 1–2 tablety denně, nejlépe ihned po jídle. Dávkování pro děti ve věku 3–8 let 1 tbl. denně, 9–12 let dávkování 1–2 tbl. denně, starší děti a dospělí dávkování 2–3 tbl. denně. Tableta se pro vyšší účinnost nechá volně rozpustit v ústech. Přípravek se doporučuje začít užívat co nejdříve v začátcích obtíží a po celou dobu obtíží.

Užití: V ústech volně rozpustné tablety mají příjemnou chuť lesní jahody a každá tableta obsahuje vyváženou kombinaci vybraných přírodních látek s důrazem na používání výhradně přírodních barviv.

Upozornění: Ukládat mimo dosah dětí! Není určeno jako náhrada pestré stravy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Nadměrná konzumace může vyvolat projímavé účinky. Pokud nedoporučí lékař nebo lékárník jinak, neužívejte současně další přípravky s obsahem selenu, jódu a vitaminu D.

Složení: sladidlo: sorbitol; beta-1,3/1,6 D-glukan 30% izolovaný z hlívy ústřičné, látky zvýrazňující chuť a vůni: přírodní aroma lesní jahoda, kyselina citrónová; stabilizátor: oxid křemičitý; rakytníkový extrakt, barvivo: šťáva z červené řepy; protispékavé látky: polyethylenglykol, stearan hořečnatý; sladidlo: maltodextrin; nukleotidy chlorelly; stabilizátor: beta-cyklodextrin; sladidlo: sukralóza, protispékavá látka: talek; vitamin B6 (pyridoxin hydrochlorid), jód (jodid draselný), (1)selen (seleničitan sodný), vitamin D3 (cholekalciferol), vitamin B12 (kyanokobalamin).

Výrobce: Simply You Pharmaceuticals a. s., Roháčova 188/37, 130 00 Praha 3, ČR.

Upozornění: Výše uvedené údaje mají pouze informační charakter.

O správném dávkování nebo nežádoucích účincích se poraďte se svým lékařem nebo lékárníkem.