První písmeno názvu:
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

KARPAL AKUT 50ml - příbalový leták

KARPAL AKUT 50ml Doplněk stravy

KARPAL AKUT 50ml

Při syndromu karpálního tunelu.

KARPAL AKUT je zdravotnický prostředek určený k masáži při postižení syndromem karpálního tunelu. Omezuje boles­tivost ruky a zlepšuje citlivost prstů.

KARPAL AKUT účinně působí v místě obtíží díky masáži a zklidňujícím rostlinným  extraktům (roz­razilu,  přesličky, světlíku a chmele).                                                                      

KARPAL AKUT

  • omezuje bolestivost ruky
  • zlepšuje citlivost prstů

Použití: doporučuje se aplikovat 2× denně nebo vícekrát v průběhu dne dle intenzity obtíží (maximálně 5× denně). Omezuje bolestivost ruky a zlepšuje citlivost prstů.                                                                                        Upozornění: neaplikovat na poraněnou kůži. Prostředek není vhodný pro děti. Nepoužívejte při přecitlivělosti na některou obsaženou složku. Nepoužívejte po uplynutí doporučené doby spotřeby. Spotřebujte do 6 měsíců od prvního otevření.

Skladování: skla­dujte na suchém, čistém místě, chráněném před povětrnostními vlivy a slunečním zářením, při teplotě 15 až 25 °C.

Výrobce: vyrobeno pro Simply You Pharmaceuticals a.s. držitel rozhodnutí o notifikaci: SYP EUROPE s.r.o., Motelova 21,  43–400 Těšín. Vyrobeno v ČR. Distributor pro ČR Simply You Pharmaceuticals a.s., Roháčova 188/37, 130 00 Praha, ČR.

Upozornění: Výše uvedené údaje mají pouze informační charakter.

O správném dávkování nebo nežádoucích účincích se poraďte se svým lékařem nebo lékárníkem.