První písmeno názvu:
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

LazarEnzym+ 75tbl. - příbalový leták

LazarEnzym+ 75tbl. Doplněk stravy

LazarEnzym+ 75tbl.

Revoluční přípravek nové generace.

Revoluční doplněk stravy nové generace spojující sílu proteolytických enzymů s blahodárnými účinky rutinu, vitaminů¹ B3 a ²C, ³zinku kurkuminu.

  • podporuje organizmus při pocitech únavy, slabosti a vyčerpání1,2 při zvýšené zátěži1,2
  • výhodné nízké dávkování díky vysokému obsahu účinných látek a jejich synergickému působení
  • výborná snášenlivost a možnost užívat souběžně s jídlem

LazarEnzym+ je ideálním prostředkem pro podporu organizmu při zvýšené zátěži1,2 nebo při pocitech únavy, slabosti a vyčerpání1,2. Napomáhá posílit imunitní funkci organizmu 2,3 a jeho ochranu před oxidativním stresem2,3. Přispívá k zachování fyzické1,2,3, i psychické1,2 po­hody a podporuje normální funkci kůže1,2,3 sliz­nic1, zubů2 i dásní2. LazarEnzym+ přispívá k normální funkci kostí2,3 a chrupavek2. Napomáhá k zachování normální funkce cév2 a vstřebávání železa2 i makroživin3.

Dávkování: pro maximální účinnost 2× denně 3 tablety, při dlouhodobém užívání 1× denně 2 tablety. U dětí od 3 do 6 let doporučujeme denní dávkování 1–2 tablety denně, u dětí od 7 do 12 let 2–4 tablety denně. Tablety je možné užívat současně s jídlem.

Upozornění: tablety se před polknutím nerozkousávají. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Ukládejte mimo dosah dětí. Není určeno jako náhrada pestré stravy. Výrobek není určen pro děti do tří let. Není vhodné pro děti, těhotné a kojící ženy. Tablety jsou vhodné pro celiaky a osoby s bezlepkovou dietou.

Výrobce: Simply You Pharmaceuticals a.s., Roháčova 188/37, 130 00 Praha 3, ČR. Bezplatná infolinka: +420 800 555 568, www.LazarEnzym.cz

Upozornění: Výše uvedené údaje mají pouze informační charakter.

O správném dávkování nebo nežádoucích účincích se poraďte se svým lékařem nebo lékárníkem.