První písmeno názvu:
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

AU-MEDIC blokátor bolesti 28 ks - příbalový leták

AU-MEDIC blokátor bolesti 28 ks Doplněk stravy

AU-MEDIC blokátor bolesti 28 ks

STOP bolesti! Blokátor bolesti je zde!

AU-MEDIC blokátor bolesti je zdravotnický prostředek, který obsahuje 28 ks crystal tapů. Každý crystal tape lze samostatně oddělit a použít. Účinnost 1 ks tapu je až *1 týden, dle místa aplikace. Každý kus odtrhněte samostatně, na místě značení.

AU-MEDIC blokátor bolesti je revoluční a jedinečný přípravek na trhu, který snižuje citlivost na bolest. Jeho výhodou je nenávykovost a vysoká bezpečnost bez nežádoucích účinků. Hlavní a jedinou účinnou složkou jsou mikroskopické krystaly čistého křemíku, které jsou umístěny ve střední části crystal tapu.

Po přilepení na či nad místo bolesti (dle návodu k použití) mikroskopické krystaly čistého křemíku piezoelektrickým jevem ruší přenos nervového signálu bolesti do mozku, a tímto fyzikálním mechanizmem účinku omezují pocit bolesti.

AU-MEDIC blokátor bolesti je finsko-švédský vynález, který zmírňuje nebo odstraňuje bolest ve svalech a kloubech. Vývoj crystal tapu je založen na výzkumu prof. Bo Nordella z Luleské univerzity ve Švédsku. Vlastnosti blokující bolest crystal tapu jsou založeny na interakci mezi elektrickým napětím generovanými krystaly (piezoelektrický jev) a nervovým systémem lidského těla. Tato interakce je fyzikální povahy. Z crystal tapu se do těla nevstřebávají žádné chemické látky. AU-MEDIC představuje řešení bolesti v podobě crystal tapu, jež je podobný bandážním pomůckám (tapům). Neobsahuje žádné chemické látky či medikamenty, které by pronikaly do pokožky, a nevyvolává žádné vedlejší účinky.

AU-MEDIC neléčí příčinu bolesti, ale snižuje pocit a intenzitu bolesti.

AU-MEDIC má malou kruhovou oblast obsahující mikroskopické krystaly, speciálně vyrobené pro lékařské použití. Krystaly mají zvláštní a jedinečnou vlastnost – vytváří slabou elektrickou energii (piezoelektrický jev). Jelikož lidské tělo vede elektřinu, jsou i velmi malé elektrické signály, generované AU-MEDICEM, přenášeny do tkání pod náplastí. Krystal je třeba umístit poblíž bolestivého místa, v blízkosti nervů, které spojují toto místo s mozkem. Elektrické signály generované AU-MEDICEM pak zasáhnou do přenosu bolestivého signálu nervovým systémem, ruší přenos bolestivého signálu do mozku, a snižují tak pocit samotné bolesti.

CO OD PRODUKTU OČEKÁVAT?

Z pohledu laické veřejnosti nelze vždy spolehlivě určit přesné místo nervové dráhy v našem těle. Některé případy jsou snadné – např. artritická bolest v kloubu ruky. Začněte tím, že umístíte jeden nebo dva tapy přibližně 2–3 cm nad nejbolestivější místo směrem k hlavě a přibližně za hodinu zkontrolujte jejich efekt. Pokud se vám zdá, že tape nemá požadovaný efekt, zkuste jej posunout lehce po stranách nebo blíž k bolestivému mís­tu.

Crystal tape může být odstraněn a znovu použit na čisté pokožce tolikrát, než ztratí svou lepivost.

Pokud účinek zaznamenáte, ale i tak chcete docílit větší úlevy, můžete přidat další tape blízko k prvnímu. Přiměřený počet tapů pro jednu bolavou oblast jsou 4 ks.

UPOZORNĚNÍ: AU-MEDIC funguje na principu rušení přenosu bolestivého signálu z místa bolesti do mozku. Přestože je piezoelektrický jev velmi slabý, neaplikujte crystal tapů více než je doporučeno. Pokud 2 až 4 tapy AU-MEDIC neposkytují výraznou úlevu od bolesti, pak jste buď nenalezli správné místo aplikace tapu, nebo jde o velmi silnou bolest s vysokou intenzitou bolestivých signálů.

Většinou 20–30 % uživatelů nedosahuje výrazné úlevy při používání AU-MEDICU, a to vzhledem k přirozené obtížnosti nalezení správných nervových cest.

70–80 % uživatelů vykazuje pozitivní účinky, a to obvykle po několika experimentech.

Použití: Odlepte 1 ks crystal tapu dle naznačeného místa a aplikujte ho nad místo bolesti, nejlépe na nejbližší akupresurní bod na či nad místem bolesti (dle návodu k použití). Přilepení musí být provedeno správně a na místo, kudy vede samotný nerv. Základním pravidlem je aplikovat každý samostatný crystal tape cca 2–3 cm na či nad místo pocitu bolesti nebo přímo na místo bolesti. Pokud se do hodiny nedostaví úleva, je potřeba crystal tape přelepit (posunout) na jiné místo. Je možné aplikovat více crystal tapů najednou.

Skladování: Skladovat v suchu při teplotě 15–25 °C, v neporušeném obalu. Chránit před přímým slunečním zářením, mrazem a vysokými teplotami. Ukládat mimo dosah děti!

Upozornění: Výše uvedené údaje mají pouze informační charakter.

O správném dávkování nebo nežádoucích účincích se poraďte se svým lékařem nebo lékárníkem.