První písmeno názvu:
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Natura lázeňské mýdlo s rašelinou 80g - příbalový leták

Natura lázeňské mýdlo s rašelinou  80g Doplněk stravy

Natura lázeňské mýdlo s rašelinou 80g

Přírodní receptura obsahuje šetrné mycí složky a vysoký podíl rašeliny, jejíž částečky působí během koupele jako jemný peeling. Pokožka je po koupeli dokonale čistá, hladká a dobře tonizovaná díky zvýšenému příjmu konopných lipidů a huminových kyselin z rašeliny. Přidaný rozmarýnový olej působí při koupeli nejen na prokrvení pokožky, ale i aromaterapeuticky na uvolnění a zmírnění napětí a stresu. Mýdlo s rašelinou je vhodné jen pro dospělou pokožku pro každodenní mytí těla. Pro peeling obličeje pomocí mýdla s rašelinou doporučujeme nejprve odzkoušet citlivost pokožky a vyvarovat se aplikace kolem očí.

Použití: při mytí napěňte mýdlo a jemnými krouživými pohyby rozetřete mýdlovou pěnu po vlhké pokožce. Poté důkladně opláchněte čistou vodou.

Účinné látky: konopný olej, rašelina, rozmarýn, citrónová tráva

Složení: Sodium Palmate, Sodium Palm Kernelate, Aqua, Glycerin, Sorbitol, Palm Kernel Acid, Cannabis Sativa Seed Oil, Peat Extract, Propylene Glycol, Sodium Chloride, Cymbopogon Flexuosus Oil, Rosmarinus Officinalis Oil, Potassium Palmate, Potassium Palm Kernelate, Pentasodium Pentetate, Tetrasodium Etidronate

Balení: 80 g

Upozornění: Výše uvedené údaje mají pouze informační charakter.

O správném dávkování nebo nežádoucích účincích se poraďte se svým lékařem nebo lékárníkem.