První písmeno názvu:
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Fertility Blend® pro ženy 90 tob. (měsíční péče) - příbalový leták

Fertility Blend® pro ženy 90 tob. (měsíční péče) Doplněk stravy

Fertility Blend® pro ženy 90 tob. (měsíční péče)

Snažíte se o miminko? Tohle zabírá!

Pokud se snažíte o miminko, pak je pro vás Fertility Blend® tou nejvhodnější volbou! Přírodní doplněk stravy, který díky svému složení pomáhá k přirozené plodnosti a reprodukci(7) a k regulaci hormonální aktivity(2). Navíc přispívá k běžnému metabolismu homocysteinu(4), tvorbě červených krvinek a hemoglobinu(5). Jelikož je snaha o miminko mnohdy velmi psychicky vyčerpávající, obsahuje Fertility Blend® také látky pro normální psychickou činnost(2,3,6) a k ochraně před oxidativním stresem(1,8).

Podstatnou součástí celého přípravku je pak především PATENTOVĚ CHRÁNĚNÁ kombinace látek. Jedná se o L-arginin, izoflavony z extraktu jetele lučního a katechiny z extraktu zeleného čaje. Právě ty zajišťují vzácnost a originalitu Fertility Blend® pro ženy.

Účinnost ověřena KLINICKOU STUDIÍ amerických lékařů Stanford University School of the Medicine, USA, 2006.

Doporučené dávkování: 3 tobolky denně. Ideální doba užívání jsou nejméně tři měsíce.

Složení: L-arginin, hořčík (oxid hořečnatý), plnivo: mikrokrystalická celulóza, extrakt zeleného čaje (Camelia sinensis), suchý extrakt z natě jetele lučního (Trifolium pratense L.), vitamin E (D-α-tokoferyl-acetát), zinek (citrát zinečnatý), protispékavá látka: stearan hořečnatý, železo (elementární/kar­bonylové železo), vitamin B6 (pyridoxin-hydrochlorid), kyselina listová (kyselina pteroylmonoglu­tamová), selen (selenan sodný), plnivo: oxid křemičitý, vitamin B12 (hydroxokobalamin).

Upozornění: Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Není určeno jako náhrada pestré stravy. Ukládat mimo dosah dětí! Souběžné užívání s léky konzultujte se svým lékařem. Není určeno pro děti.

Skladování: Skladujte v suchu a temnu při teplotě 15–25 °C.

(1)vitamin E, (2)vitamin B6, (3)vitamin B12, (4)kyselina listová, (5)železo, (6)hořčík, (7)zinek, (8)selen

Vyrábí: Simply You Pharmaceuticals a.s., Roháčova 188/37, 130 00 Praha 3, ČR

Bezplatná linka: 800 555 569

Upozornění: Výše uvedené údaje mají pouze informační charakter.

O správném dávkování nebo nežádoucích účincích se poraďte se svým lékařem nebo lékárníkem.