První písmeno názvu:
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

NadraIN FORTE 60tob. - příbalový leták

NadraIN FORTE 60tob. Doplněk stravy

NadraIN FORTE 60tob.

Nechte svůj dekolt rozkvést!

NadraIN je přírodní, nehormonální doplněk stravy pro objem, pevnost a krásu prsou.

Silnější a účinnější složení přípravku NadraIN FORTE obsahuje přírodní látky, které šetrnými a bezpečnými mechanismy modulují účinky přirozených ženských hormonů a metabolismus ženského organizmu. Příznivě tak ovlivňují zdraví a krásu ženských prsou, udržují tělesný komfort a harmonii ženského těla.

Účinné látky: Nově je složení přípravku NadraIN FORTE posilněno o komplexy pro mladistvou kůži prsou a pro poprsí bez tukových polštářků.

Komplex ActiForm, který obsahuje izoflavony s flavony světlice, sóje a chmele, má příznivý vliv na zvětšení a udržení přirozeného tvaru a objemu prsou.

Komplex ActiVolume, který obsaguje lignany s fytoekdysteroidy lnu a leuzey zvyšuje hustotu prsní tkáně a přispívá k větší pevnosti a plnosti prsou.

Komplex ActiSkin s obsahem esenciální mastné kyseliny s izoflavony granátového jablka, světlice a pupalky udržuje kůži poprsí hydratovanou, hladkou, pružnou a zároveň omezuje tvorbu vrásek.

Komplex ActiSlim s obsahem fytoekdysteroidů s izoflavony leuzey a světlice omezuje nadměrné ukládání tukové tkáně v poprsí.

Užití: NadraIN FORTE je jedinečný přípravek vyvinutý s využitím nejmodernějších technologií a poznatků pro zdraví a krásu ženského poprsí a těla.

• zvýrazňuje přirozený tvar a zvětšuje objem prsou, • pomáhá udržet pevnost prsou a plnost dekoltu, • přispívá k udržení hladké, pružné, hydratované kůže prsou a dekoltu, • působí proti menopauzálnímu ochabnutí a zmenšení prsou, • omezuje nadměrné ukládání tukové tkáně v poprsí.

Dávkování: 1 tobolka denně

NadraIN má díky obsaženým přírodním látkám rostlinného původu velmi příznivý vliv na pevnost, plnost, tvar a objem prsou. Nejsilnější účinky látek obsažených v NadraIN jsou právě soustředěny na zpevnění a přirozené zvětšení prsou.

Upozornění:

Ukládat mimo dosah dětí! Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Výrobek není určen jako náhrada pestré stravy. Výrobek není určen pro děti, dospívající dívky, těhotné a kojící ženy.

Složení:

olej ze semen světlice barvířské, extrakt z plodů sóje, extrakt ze šištic chmele, olej ze semen pupalky, olej ze semen granátového jablka, (1)olej ze semen lnu, extrakt z kořenů a natě leuzey,olej z plodů sóje tobolka: želatina, stabilizátor: glycerol, leštící látka: včelí vosk, stabilizátor: sojový lecitin, barvivo: přírodní karamelové barvivo, plnidlo: čištěná voda./

Výrobce: Ve spolupráci se SWISS Pharmaceutical Investment vyrábí Simply You Pharmaceuticals a.s., Roháčova 188/37, 130 00 Praha 3, ČR, EU

Upozornění: Výše uvedené údaje mají pouze informační charakter.

O správném dávkování nebo nežádoucích účincích se poraďte se svým lékařem nebo lékárníkem.