První písmeno názvu:
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Tree3Chlorella 60tbl - příbalový leták

Tree3Chlorella 60tbl Doplněk stravy

Tree3Chlorella 60tbl

Život bez toxinů – Život s elánem!

Doplněk stravy Tree3Chlorella pomáhá díky biomase chlorelly dlouhodobě vyčistit a zregenerovat organizmus a zároveň podporuje imunitní systém. Přípravek obsahuje unikátní kombinaci látek pro správnou detoxikaci organizmu.

Tree3Chlorella obsahuje unikátní Tree3 complex jenž díky biomase chlorelly pomáhá odstranit škodlivé látky a zregenerovat a posílit vitalitu organizmu. V Tree3 complexu se vzájemně doplňují velmi cenné a tradiční přírodní složky (CHLORELLA, GREEN TEA, KURKUMIN).

Díky biomase chlorelly Tree3Chlorella:

  • pomáhá odstranit z těla škodlivé látky a těžké kovy pro zdravou funkci organizmu
  • podporuje vitalitu organizmu a imunitní systém pro zdravý životní styl
  • užívají se pouze 2 tablety denně pro pohodlné užívání

Chlorella je jednobuněčná, mikroskopická řasa, která je tradičním očistným a posilujícím přírodním prostředkem. Je přírodním a komplexním zdrojem všech esenciálních živin, vitaminů, minerálů a stopových prvků. Pomáhá odstartovat proces načerpání vitality a následně kvalitní regeneraci buněk v organizmu. Navíc jsou její buněčné stěny speciálním technologickým postupem roztříštěny na aktivní mikroskopické fragmenty, které na sebe dokážou vázat a z organismu eliminovat škodlivé látky a těžké kovy. Má blahodárný vliv na orgány, které mají schopnost se detoxikovat – tj. funkci žlučníku, jater a ledvin. Mimo jiné podporuje trávicí systém.

Green Tea je extrahován z nejkvalitnějších listů a pupenů čajovníků (Camellia sinensis), je tradičním stimulujícím přírodním prostředkem. Má antioxidační účinky a vhodně tak doplňuje účinky chlorelly.

Kurkumin je extrahován z kořene kurkumy dlouhé (Curcuma longa) a je tradičním přírodním prostředkem s antioxidačními účinky a pomáhá snížit oxidativní stres.

Složení: Biomasa chlorelly, extrakt zeleného čaje, extrakt kurkumy

Počet tablet: 60tbl.

Doporučené dávkování: Užívejte pravidelně 2 tablety denně, pro dosažení rychlejšího nástupu účinku užívejte 1 – 2 týdny až 4 tablety denně. Přípravek je vhodné užívat dlouhodobě. Je vhodný pro diabetiky a celiatiky. V doporučené denní dávce 2 tablet denně mohou užívat i kojící ženy. Dodržujte zásady zdravé výživy a životosprávy.

Upozornění: Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Ukládat mimo dosah dětí! Výrobek není určen pro děti do tří let. Není určeno jako náhrada pestré stravy. Neužívat v případě alergie na některou z obsažených složek. Užívání v těhotenství zkonzultujte s lékařem nebo lékárníkem.

Skladování: Skladujte v suchu a temnu při teplotě 15–25 °C. Chraňte před přímým slunečním zářením a vlhkem.

Výrobce: Simply You Pharmaceuticals a.s., Roháčova 188/37, 130 00 Praha 3, ČR ve spolupráci se Swiss Pharmaceutical Investment a.s.

Bezplatná linka: 800 555 569

Upozornění: Výše uvedené údaje mají pouze informační charakter.

O správném dávkování nebo nežádoucích účincích se poraďte se svým lékařem nebo lékárníkem.