První písmeno názvu:
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Colavital SWISS 70 kostiček - příbalový leták

Colavital SWISS 70 kostiček Doplněk stravy

Colavital SWISS 70 kostiček

Lyofilizovaný kolagen pro vaše klouby!

Colavital™ SWISS je čistý lyofilizovaný kolagen se speciální přísadou RSVital™, extraktem růže šípkové, která pomáhá udržovat klouby zdravé¹, pružné¹ a pohyblivé¹. Tato kombinace byla speciálně vyvinuta pro péči o klouby a je na českém trhu ojedinělá! Rosa canina¹

COLAVITAL™ SWISS je určen pro lidi všech věkových kategorií: pro děti a dospívající mládež, pohybově aktivní lidi a sportovce, pro lidi s nadměrně zatěžovanými klouby, např. vlivem nadváhy, ale i pro starší lidi.

SWISS COLAVITAL™:

  • Pomáhá udržovat klouby pružné¹
  • Pomáhá udržovat klouby pohyblivé¹
  • Přispívá k dlouhodobé pevnosti kloubů¹
  • 100% přírodní složení – bez vedlejších účinků, lehce stravitelný
  • Malé rozměry a speciální struktura – snadno polykatelný i bez zapíjení
  • Příjemná ovocná chuť

Colavital™ SWISS je vyroben ve švýcarsko–české spolupráci speciální LyoMIX™ technologií lyofilizace kolagenu a přísady RSVital™. Lyofilizace je technologie využívající zmrazení a vysušení k dehydrataci a konzervaci látek.

Lyofilizovaný Colavital™ SWISS je extrémně lehký a neobsahuje žádné přídavné chemické konzervační látky. Má schopnost absorpce vody, takže v organizmu vytváří kolagenový gel s hmotností až 100× větší než v lyofilizovaném stavu – 1 kostička přípravku Colavital™ SWISS dodá organizmu až 1.000 mg kolagenového gelu.

Doplněk stravy.

(1) Extrakt z plodů růže šípkové

Dávkování: 1 kostička denně, nejlépe 20 minut před jídlem. Pro dosažení efektivního účinku doporučujeme užívat nejméně 2 měsíce. Podle potřeby je možné dávkování navýšit.

Colavital™ SWISS je určen pro lidi všech věkových kategorií. Je určen pro děti a dospívající mládež, pohybově aktivní lidi a sportovce, pro lidi s nadměrně zatěžovanými klouby např. vlivem nadváhy, ale i pro starší, s pohybovými, kloubními obtížemi.

Složení přípravku: čistý lyofilizovaný kolagen typu I (bovinní), RSVital™ (extrakt z plodů růže šípkové)

Obsah balení: 70 kostiček

Hmostnost: 35g

Upozornění: Ukládat mimo dosah dětí! Výrobek není určen pro děti do 3 let. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Výrobek není určen jako náhrada pestré stravy. Balení obsahuje sáčkový pohlcovač vlhkosti, který není určen ke konzumaci! Výrobek je vhodný pro diabetiky, těhotné a kojící ženy.

Skladování: Skladujte v suchu a temnu při teplotě 15–25 °C v původním obalu. Chraňte před přímým sluncem a mrazem.

Výrobce: Ve spolupráci se SWISS Pharmaceuticals Investment vyrábí Simply You Pharmaceuticals a.s., Roháčova 188/37, 130 00 Praha 3, ČR

Upozornění: Výše uvedené údaje mají pouze informační charakter.

O správném dávkování nebo nežádoucích účincích se poraďte se svým lékařem nebo lékárníkem.