První písmeno názvu:
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

LiQuido RADICAL 125ml - příbalový leták

LiQuido RADICAL 125ml Doplněk stravy

LiQuido RADICAL 125ml

100% LIQUIDÁTOR VŠÍ A HNID

Maximálně účinný zdravotnický prostředek v péči o vlasy a pokožku hlavy při výskytu vší a hnid. Přípravek obsahuje speciální směs silic a olejů, které vytvářejí nepříznivé podmínky pro existenci, růst a množení vší. Přípravek je šetrný a dobře snášený i citlivou pokožkou, nedráždí ji, není parfemován a je vhodný i pro malé děti a alergiky.

Proč zvolit LiQuido Radical?

  • Maximálně účinný přípravek proti vším a hnidám
  • Snadná a rychlá aplikace
  • Bezpečný a šetrný k dětské pokožce
  • Hřeben a čepice Zdarma

S aplikací je třeba začít ihned po nalezení vší, hnid, larev nebo při podezření na kontakt se zavšivenou osobou. Je potřeba zkontrolovat všechny členy domácnosti, protože vši se šíří při blízkém kontaktu hostitelů. Pečlivé, opakované ošetření a karanténní opatření zajišťují rychlé odstranění zavšivení.

Návod k použití:
1. Do mokrých vlasů, včetně vlasů na temeni hlavy a v okolí uší, vetřete dostatečné množství přípravku Liquido RADICAL tak, aby všechny vlasy byly přípravkem dokonale ošetřeny a vytvořila se jemná pěna.

2. Vlasy s aplikovaným přípravkem řádně překryjte igelitovou čepicí, která je součástí balení.

3. Nechte přípravek Liquido RADICAL působit ve vlasech minimálně 15 minut.

4. Přípravek pak z vlasů omyjte vodou a běžným šamponem.

5. Vlasy osušte fénem a nad umyvadlem nebo nad vanou důkladně vyčesejte zasažené vši, hnidy a larvy hřebenem všiváčkem, který je součástí balení.

6. Aplikaci doporučujeme zopakovat po 2–3 dnech, nejpozději však do 7. dne. Preventivní denní kontrolu vlasů provádějte po dobu 3 týdnů.

Upozornění: Pouze k vnějšímu použití. V průběhu používání přípravku LiQuido RADICAL nejezte a nekuřte. Ukládejte mimo dosah dětí! Nepoužívejte při přecitlivělosti na některé obsažené látky. Neaplikovat na poraněnou kůži. Přípravek spotřebujte do 6 měsíců od prvního otevření. Mohou používat těhotné i kojící ženy. Přípravek je vhodný pro děti od 3 let.

Složení: AQUA, SODIUM LAURETH SULFATE, DIMETHICONE, ACRYLAMIDE/AMMONIUM ACRYLATE COPOLYMER/ POLYISOBUTENE/PO­LYSORBATE 20, PROPYLENE GLYCOL, COCOS NUCIFERA OIL, MELIA AZADIRAHTA SEED OIL, CAPRYLYL GLYCOL/ETHYLHE­XYLGLYCERIN, MELALEUCA ALTERNIFOLIA LEAF OIL, EUCALYPTUS GLOBULUS LEAF OIL, THYMUS VULGARIS OIL, HIPPOPHAE RHAMNOIDES OIL, CETEARETH20, PEG40 HYDROGENATED CASTOR OIL.

Balení: 125 ml

Upozornění: Výše uvedené údaje mají pouze informační charakter.

O správném dávkování nebo nežádoucích účincích se poraďte se svým lékařem nebo lékárníkem.