První písmeno názvu:
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dentacol 20 ml - příbalový leták

Dentacol 20 ml Doplněk stravy

Dentacol 20 ml

Pro zklidnění zubů a dásní

Dentacol je účinný pomocník při nepříjemných stavech v dutině ústní. Dentacol je určen k ošetření zubů, dásní, defektů v dutině ústní a citlivých zubních krčků. Dentacol pozitivně působí na stav mikroflóry v ústech.

Přípravek obsahuje hřebíček s účinnou látkou eugenol, který má silné lokálně desinfekční a zklidňující účinky, a skořici udržující dutinu ústní mikrobiálně a virově čistou.

Dentacol je vhodný:

  • při nepříjemných stavech v dutině ústní
  • k ošetření zubů, dásní, defektů v ústní dutině a citlivých zubních krčků
  • pro zachování normální mikroflóry úst

Použití: Neředěný přípravek naneste pomocí vatové tyčinky na postiženou oblast a důkladně potřete. Pro každou aplikaci použijte novou vatovou tyčinku, aby nedošlo k zanesení nečistot do lahvičky s Dentacolem.

Přípravek je možné také kloktat, a to naředěný v poměru 1 díl Dentacolu a 4 díly vody. Pro jedno ošetření vystačí 2 lžičky Dentacolu naředit 8 lžičkami vody a důkladně vykloktat. Následně přípravek vyplivněte. Přípravek nepolykejte.

V případě akutních stavů lze u dospělých přípravek kloktat neředěný. Po aplikaci přípravku alespoň 20 minut nejezte a nepijte, aby účinné látky mohly efektivně působit.

Pro odstranění potíží spojených se záněty zubů a dásní je vhodné kúru opakovat až do úplného odeznění problémů (obvykle 2–4 dny).

Upozornění:

Výrobek obsahuje minimálně 60 objemových % alkoholu. Případný zákal není na závadu. V případě správného způsobu použití je riziko ovlivnění při řízení dopravních prostředků a při obsluze strojů minimální. Neužívat při přecitlivělosti na některou z obsažených složek. Ukládejte mimo dosah dětí.

Skladování: Skladujte při teplotě od 15 °C do 25 °C, chránit před přímým světlem.

Výrobce: Simply You Pharmaceuticals a.s., Roháčova 188/37, 130 00 Praha 3. Vyrobeno v ČR.

Upozornění: Výše uvedené údaje mají pouze informační charakter.

O správném dávkování nebo nežádoucích účincích se poraďte se svým lékařem nebo lékárníkem.