První písmeno názvu:
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Enzycol tob. 100+40 - příbalový leták

Enzycol tob. 100+40 Doplněk stravy

Enzycol tob. 100+40

Enzycol tob. 100 + 40 je účinný doplněk stravy. Při efektivním vylučování moči, je přispěno i k udržení normální hladiny kyseliny močové a tato nebude zvýšená. Obsahuje unikátní kombinaci kyselé višně, celerových semínek, dále obsahuje extrakt z pistácie a kurkumin. Díky tomuto složení příznivě působí na hladinu kyseliny močové.

Enzycol je unikátní doplněk stravy, který díky svému unikátnímu složení příznivě působí na hladinu kyseliny močové. Obsahuje účinné extrakty z kyselé višně, kurkuminu a celeru, které aktivně působí na příznivou regulaci kyseliny močové v lidském organizmu. Celer podporuje diurézu. Při efektivním vylučování moči, je přispěno i k udržení normální hladiny kyseliny močové a tato nebude zvýšená. Tyto složky jsou bohatým zdrojem luteolinu a apigeninu.

Dávkování: Pro rychlejší nástup účinku užívejte 4 tobolky denně (2 ráno a 2 večer) do polevení příznaků. Při pravidelném užívání 2 tobolky denně (1 ráno a 1 večer) po dobu 2 – 3 měsíců. Tobolky užívejte na lačno (minimálně 20 minut před jídlem či 30 minut po jídle. Dobře zapijte vodou.

Příznaky: zvýšená hladina kyseliny močové

Složení přípravku: 1 tobolka ENZYCOL 605mg obsahuje:

  • Multi Clean UPTM komplex 535 mg – 2extrakt z plodu višně (Prunus cerasus) 200 mg, 3extrakt ze semen celeru (Apium graveolens)150 mg, 5extrakt ze semen pistácie (Pistacia vera) 160 mg, 4kurkumin 25mg), 1vitamin C (L-askorbová kyselina) 20 mg, 25 % RHP+; plnidlo: bezlepková kukuřičná vláknina; protispékavá látka: stearan hořečnatý; tobolka: želatina; barvivo: oxid titaničitý.

RHP+ = referenční hodnota příjmu

Odborná poznámka: Unikátní komplex přírodních látek Multi CleanUPTM obsahuje extrakt z kyselé višně, celeru, pistácie a kurkumin. Navíc obsahuje vitamín C, který napomáhá k normální tvorbě kolagenu, jenž je důležitý pro správnou funkci chrupavek a kostí. Díky obsaženému výtažku z celeru působí přípravek močopudně, vlivem čehož dochází k vyplavování nežádoucí kyseliny močové z těla.

ENZYCOL se nesmí užívat při přecitlivělosti na jednu nebo více složek. Není vhodný pro děti, těhotné a kojící ženy. Pokud si nejste jisti, zda můžete užívat v kombinaci s léky, poraďte se se svým lékařem nebo lékárníkem. Jedná se o doplněk stravy, nepoužívejte jako náhradu pestré stravy. Spotřebujte do data uvedeného na obalu. Skladovat při teplotě 15°C až 25°C, na suchém a tmavém místě, v původním balení, mimo dosah dětí.

Upozornění: Výše uvedené údaje mají pouze informační charakter.

O správném dávkování nebo nežádoucích účincích se poraďte se svým lékařem nebo lékárníkem.