První písmeno názvu:
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

RegeMa krém 50 g - příbalový leták

RegeMa krém 50 g Doplněk stravy

RegeMa krém 50 g

RegeMa krém s výrazným regeneračním účinkem pro pokožku se specifickými nároky na péči. Přírodní receptura kombinuje konopný olej s jedlovým olejem podle tradiční sibiřské medicíny. RegeMa je vhodná pro školní děti a dospělé pro péči o suchou, drsnou nebo rozpraskanou pokožku, také při atopickém ekzému, pro péči o zhojené jizvy nebo o citlivou pokožku u diabetiků. Krém se snadno roztírá, rychle zvláčňuje, pokožku a výrazně urychluje její regeneraci.

Použití: krém vetřete do pokožky v místě potřeby specifické péče (např. ložisko ekzému, jizva atp.). Aplikaci opakujte několikrát denně dle potřeby. Nenanášejte na sliznice ani na otevřené rány. Není vhodný pro děti do 3 let.

Složení: Aqua, Cannabis Sativa Seed Oil, Arnica Montana Ex trac t, Polyglycer yl-3 Methylglucose Distearate, Echinacea Purpurea Extract, Stearic Acid, Panthenol, Glyceryl Stearate, p-Anisic Acid, Cetyl Alcohol, Abies Sibirica Oil, Lonicera Caprifolium Flower Extract, Lonicera Japonica Flower Extract, Camphor, Xanthan Gum, Lecithin, Lactic Acid.

Balení: 50 g

Upozornění: Výše uvedené údaje mají pouze informační charakter.

O správném dávkování nebo nežádoucích účincích se poraďte se svým lékařem nebo lékárníkem.