První písmeno názvu:
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

HerbalMed past. Dr.Weiss BEZ CUKRU Šalv+žen+C 24+6 - příbalový leták

HerbalMed past. Dr.Weiss BEZ CUKRU Šalv+žen+C 24+6 Doplněk stravy

HerbalMed past. Dr.Weiss BEZ CUKRU Šalv+žen+C 24+6

Cenově výhodné balení!

Originální bylinné pastilky se vyrábějí podle původní receptury ve Švýcarsku. Účinnost a jedinečnost zaručuje pečlivě kontrolovaná kvalita a unikátní kombinace více než 20 bylinných extraktů a vitaminu C. Vhodné pro diabetiky a při redukční dietě.

HERBALMED® pastilky Dr. Weiss se zvýšeným obsahem extraktů šalvěje, eukalyptu a ženšenu:

  • vhodné při kašli, škrábání v krku a chrapotu (1,2,3)
  • zklidňuje podrážděný krk, hltan a hlasivky (1,2,3)
  • posiluje obranyschopnost organismu (1,4)

Díky vyváženému obsahu, zvoleným koncentracím a vzájemně se podporujícím účinkům jednotlivých složek mají tyto pastilky nejvyšší přírodní účinnost. Pastilky neobsahují konzervační látky. Pastilky jsou vhodné i pro diabetiky, při redukční dietě a pro pacienty s fenylketonurií. Pastilky nezpůsobují vznik zubního kazu. Pastilky obsahují sladidla isomalt, sukralózu, acesulfam K.

Energetická hodnota 1 pastilky je 7,2 kcal (28,9 kJ). Pastilky jsou vhodné pro těhotné a kojící ženy.

Doplněk stravy.

Dávkování: Dospělí užívají 6–8 pastilek denně (maximální denní dávka) po 2 až 3 hodinách. U dětí od 3 do 12 let, u těhotných a kojících žen maximálně 4 pastilky denně. Nechejte volně rozpustit v ústech. Pro vyšší účinnost se doporučuje půl hodiny po užití nejíst a nepít. Pastilky je vhodné užívat hned při prvních příznacích nachlazení a v průběhu nachlazení.

Složení přípravku: Šalvěj lékařská (Salvia officinalis) – pomáhá zklidnit škrábání v krku a hltanu, posiluje imunitní systém; extrakt z listu. Ženšen pravý (Panax ginseng) – obsahuje směs několika desítek unikátních, silně účinných látek; extrakt z kořene. Pastilky dále obsahují šalvějový olej, menthol, eukalyptový olej, vitamín C a extrakt z 20 léčivých by­lin.

Upozornění: Ukládat mimo dosah dětí! Není určeno jako náhrada pestré stravy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Určeno pro děti od 3 let.

Skladování: Skladujte v suchu a temnu při teplotě 15–25 °C. Chraňte před přímým slunečním zářením, mrazem a vysokými teplotami.

Obsah balení: 30 pastilek

Ve spolupráci se SWISS Pharmaceutical Investment vyrábí Simply You Pharmaceuticals a. s., Roháčova 188/37, 130 00 Praha 3, ČR, EU.

Více informací na bezplatné infolince 800 555 569.

Vysvětlivky: (1) šalvěj, (2) eukalyptus, (3) menthol, (4) vitamin C

Upozornění: Výše uvedené údaje mají pouze informační charakter.

O správném dávkování nebo nežádoucích účincích se poraďte se svým lékařem nebo lékárníkem.