První písmeno názvu:
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Ocutein Brillant Lutein 25mg 90+30tob.+ dárek - příbalový leták

Ocutein Brillant Lutein 25mg 90+30tob.+ dárek Doplněk stravy

Ocutein Brillant Lutein 25mg 90+30tob.+ dárek

Hydratační oční gel pro vás zdarma!

Charakteristika: OCUTEIN® BRILLANT Lutein 25 mg je doplněk stravy, který obsahuje více luteinu (pro rychlejší nástup účinku), zinek a vitamin A pro udržení kvality normálního zraku. Přípravek je obohacen o přírodní lecitin (zdroj fosfatidylcholinu a dalších fosfolipidů), kyselinu listovou (B9), KAROTENOID COMPLEX (lutein, zeaxanthin, vitamin A) a ANTIOXIDANT COMPLEX (zinek, měď a selen). Přípravek obsahuje přírodní sójový lecitin (zdroj fosfatidylcholinu). Lecitin je nejvýznamnějším přírodním zdrojem důležitých fosfolipidů. Fosfolipidy jsou esenciální, speciální tuky důležité pro správnou funkci buněčných membrán a pro řadu přirozených biochemických dějů. Jejich pravidelný příjem má příznivý vliv na funkce očí. Fosfolipidy jsou přirozenou součástí slzného filmu, stabilizují slzný film a pomáhají tak udržovat jeho funkce v požadované kvalitě.

OCUTEIN® BRILLANT Lutein 25 mg je obohacen o kyselinu listovou – vitamin ze skupiny B-komplexu.

Proč užívat OCUTEIN® BRILLANT Lutein 25 mg: Oči je vhodné posilovat o antioxidanty (zinek, měď, selen; které přispívají k ochraně buněk před oxidačním poškozením), karotenoidy (hlavně lutein, zeaxanthin, vitamin A; karotenoidy jsou přirozenou součástí ochranného očního pigmentu sítnice) a lecitin (zdroj fosfatidylcholinu a dalších důležitých fosfolipidů). Přírodní KAROTENOID COMPLEX Lutein, zeaxanthin, vitamin A Tyto látky patří mezi karotenoidy, které tvoří významnou skupinu antioxidantů. Vitamin A přispívá ke správné funkci zraku.

ANTIOXIDANT COMPLEX: Zinek, měď a selen UV záření a další ionizační záření vyvolávají nadměrný vznik volných radikálů, které mohou poškodit membrány a proteiny v čočce. Organismus se dovede proti volným radikálům účinně bránit pomocí tzv. antioxidantů, látek různé povahy, které mají schopnost volné radikály neutralizovat. Zinek, měď a selen přispívají k ochraně buněk před oxidačním poškozením. Zinek navíc přispívá k udržování normálního zraku.

Složení 1 tobolky: lutein, fosfatidylcholin (sójový lecitin), zinek (oxid zinečnatý), zeaxanthin, měď (glukonan měďnatý), selen (selenan sodný), vitamin A (retinol palmitát), kyselina listová, plnidlo: sójový olej; leštící látka: včelí vosk; kapsle: želatina, glycerol, čištěná voda; barvivo: přírodní barvivo karamel.

Doporučené dávkování: 1 tobolka denně, nejlépe během jídla.

Upozornění: Ukládat mimo dosah dětí! Není určeno pro těhotné, kojící ženy a děti! Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Není určeno jako náhrada pestré stravy.

Skladování: Skladujte v suchu a temnu při teplotě do 15–25 ºC. Chraňte před přímým sluncem a mrazem. Hmotnost obsahu: 83,3 g Obsah balení: 120 tobolek

Výrobce: Simply You Pharmaceuticals a.s., Roháčova 188/37, 130 00 Praha 3, ČR. Bezplatná infolinka: 800 555 568

Upozornění: Výše uvedené údaje mají pouze informační charakter.

O správném dávkování nebo nežádoucích účincích se poraďte se svým lékařem nebo lékárníkem.