První písmeno názvu:
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Natura odličovací krém 150ml - příbalový leták

Natura odličovací krém 150ml Doplněk stravy

Natura odličovací krém 150ml

Extra jemný a účinný odličovací krém pro každodenní odstraňování make-upu a líčení. Přírodní krémová receptura je ideální pro denní odličování i u velmi citlivé pokožky, kterou jiné přípravky vysušují nebo dráždí. Odličovací krém spolehlivě odstraňuje všechna běžná líčení i voděodolné řasenky a v jednom kroku tak odstraňuje z pleti make-up a nečistoty a zároveň pokožku zklidňuje a vyživuje.

Použití: pomocí kosmetických tampónů naneste odličovací krém na obličej a jemnými krouživými pohyby setřete make-up nebo líčení. Po odstranění líčení není nutné pleť umývat, doporučujeme pokračovat tonizací pleti a obvyklou péčí podle vašich zvyklostí.

Účinné látky: konopný olej, mandlový olej, glycerin, levandule, geranie

Složení: Aqua, Glyceryl Stearate Citrate/Glyce­rin/Citric Acid, Glyceryl Stearate, Almond Seed Oil, Ascorbic Acid, Cannabis Sativa Seed Oil, Panthenol, Sodium Bicarbonate, Cellulose, Microfibrous Cellulose Blend, Lonicera Caprifolium Flower Extract, Lonicera Japonica Flower Extract, Tocopherol, Foeniculum Vulgare Oil, Euphrasia Officinalis Extract, Lecithin

Balení. 150 ml

Upozornění: Výše uvedené údaje mají pouze informační charakter.

O správném dávkování nebo nežádoucích účincích se poraďte se svým lékařem nebo lékárníkem.